dimarts, 13 de desembre del 2011

Us agrada llegir?

http://www.flickr.com/photos/ostrosky/1070530011/
Hola classe!

Durant aquests dies heu fet la tria del llibre de lectura i esteu preparant les presentacions del vostre llibre per publicar-les al bloc. Alguns segurament ja heu començat la lectura, però... us agrada llegir?
Us proposo que feu una entrada al bloc contestant aquesta pegunta (amb sinceritat, és clar) i explicant el per què de la vostra resposta. Es tracta de compartir les vostres experiències amb la lectura.
Per fer aquesta entrada seguiu els passos que ja coneixeu i afegiu les etiquetes 3C i lectura. Podeu inserir una imatge relacionada amb la lectura i per buscar-la us proposo que visiteu la pàgina web de Flickr, un espai on trobareu moltes imatges amb llicència Creative Commons. Això vol dir que els autors de les fotografies donen el seu permís per a utilitzar-les, sempre que no sigui amb finalitats comercials. Al peu de la imatge, afegiu una llegenda amb l'adreça web de Flickr on es troba, ja que és una manera de citar l'autor.
Bona feina!
Al final de la classe, feu un comentari en aquesta entrada explicant com us ha anat avui a Llengualàndia. Espero els vostres comentaris!

3 comentaris:

Marcos ha dit...

Ya casi tinc fet aixo.

Kevin Gonzalez ha dit...

M'agrdat molt aquesta entrada!

Edu Zambrano ha dit...

M'agrada molt aquet tema de la lectura

Publica un comentari a l'entrada