divendres, 25 de novembre del 2011

Presentacions

Hola, jo sóc el Gurpreet Singh, jo tinc 15 anys i sóc de l'India. M'agrada l'equip del Barça. M'agrada el futbol i el cricket.

Les coses que m'agraden

Hola, em dic Robert Arjona, jo sóc de Brasil, tinc 14 anys. M´agrada el futbol, la Play 3 i l'ordinador perquè puc jugar a jocs online. Adéu!

La meva presentació: Maickel

Hola, sóc el Maickel Galan.

M`agrada jugar jugar al futbol amb als meus amics.
També m'agrada menjar pizza i patates. 
M´agrada anar a jugar a la Play Station amb els meus amics
M'agrada jugar i veure la TV.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Mitjà de comunicació

Per mi la comunicació preferida és Internet i la televisió. Crec que Internet és la comunicació més actual d'ara, perquè es pot parlar per pàgines, xat, i ara la xarxa social més utilitzada és el Facebook i el Messenger. També hi ha altres xarxes però la més utilitzada és el Facebook, és una pàgina social que pots parlar amb els amics, veure fotos, etc.. I després penso que la televisió també és una comunicació molt bona, perquè pots veure notícies, etc.





Eduardo Zambrano (3r-C)
   

Mitjans de comunicació: Internet

A mi la comunicació que més m'agrada és Internet. M'agrada perquè puc consultar moltes coses, em puc connectar a moltes coses com per exemple el Facebook, Messenger, etc. També m'agrada perquè puc veure coses que no he  vist a la tele com per exemple vídeos, imatges. Puc jugar a jocs i moltes coses més i per això m'agrada Internet.


Kevin Gonzalez! 

dilluns, 21 de novembre del 2011

La presentació

Hola sóc el Joel  i vaig néixer al 2 d'abril de 1997.
M'agrada el futbol i el meu equip favorit és el Real  Betis i alguna vegada vaig a veure'l jugar al camp.
També vaig jugar a un equip de futbol un any, al Bufalà.
Fins una altra, adéu.

Els mitjans de comunicació

Hola!
En aquests darrers dies han estat publicades algunes de les vostres presentacions, així que ja us heu estrenat com a autors del bloc. Felicitats!
Mica en mica anirem publicant les entrades de tots. Ja veureu com us aneu acostumant a la forma de treballar en el bloc.
Avui us proposo una nova tasca per continuar practicant. Per poder començar cal que tingueu publicada la presentació.
Es tracta de fer una entrada al bloc explicant quin és el vostre mitjà de comunicació preferit: premsa, televisió, ràdio o internet?. Cliqueu al següent enllaç i seguiu les orientacions per fer l'activitat: mitjans de comunicació.
Bona feina!
Recordeu dedicar els últims minuts a fer un comentari en aquesta entrada (a sota) sobre com us ha anat la classe d'avui i què heu fet.
Espero els vostres comentaris!

divendres, 18 de novembre del 2011

Presentació de Kevin Rodriguez

Hola em dic Kevin, vaig néixer 12/7/1997.
Les meves aficions són: El futbol, la PlayStation.
Jugava a futbol però ho vaig deixar per motius personals.
El meu equip preferit és el Barça.
Adéu!.

Com sóc jo (Kevin G.)

Hola!
Em dic Kevin i tinc 15 anys. No sóc molt alt ni tampoc molt baixet, tinc el cabell curt i castany, tinc els ulls marrons. M'agrada jugar a futbol i estar amb els meus amics.
De gran, m' agradaria ser policia, bomber o futbolista, i no m'agradaria ser professor. Tampoc m'agrada anar a l'institut però m'obliguen. No m'agrada cantar, m'agrada tot tipus de música menys el rock. I ja ho he explicat com sóc!.

dimecres, 16 de novembre del 2011

Presentació-Marcos

Hola, sóc en Marcos i m'agrada l'astronomia, els planetes, el sistema solar, etc. El que no m'agrada són les matemàtiques perquè és la matèria més dificil per a mi, encara que l'astronomia i les matemàtiques estan molt relacionades, però és molt millor l'astronomia.

Adéu.

La Meva Descripció (EDU)

Hola!
Em dic Eduardo, tinc 14 anys i sóc de l'Equador.
M'agrada molt quedar amb les meves amistatsxerrar per internet, escoltar música i més coses.. La veritat que no m'agrada ajuntar persones que no em cauen bé, sóc una persona divertida que sempre es riu, m'agrada quedar amb els meus amics, anar a donar una volta amb ells. El tema dels deures i estudiar no és que me agradi molt, però si he de fer-ho ho faig... També m'agrada connectar-me a Facebook. No sé què més posar... Adéu.

Presentació Javier Gallardo

Hola, em dic Javi, vaig néixer el 12/9/1997.
Les meves aficions són el futbol i la Play. A futbol porto molt de temps jugant. Vaig estar jugant al Bufalà però ho vaig deixar per motius de l'equip.
El meu equip preferit és el Real Madrid.
A la Play porto molt poc temps jugant però sóc molt bo.
Fins una altra, adéu.

diumenge, 13 de novembre del 2011

Ens presentem?

http://www.flickr.com/photos/67168235@N00/2162320464/in/faves-35950560@N05/
Hola classe!

El bloc ha començat a rutllar i ja us heu estrenat fent comentaris. També esteu elaborant les vostres presentacions. Entreu als vostres esborranys per veure les correccions que heu de fer dels textos (les he marcat en grog). Quan reviseu i doneu per finalitzada la presentació, recordeu que heu de posar un títol i després cliqueu a Desar per guardar la feina. A veure si aquesta setmana les puc començar a publicar!

Avui publico la meva presentació, per si voleu saber alguna cosa més de mi.
Hola!
Em dic Elo i sóc "la profe". És el meu primer curs al Pompeu Fabra.
Sóc d'aquí mateix, de Badalona. Tinc la sort de viure a prop del mar, aquest mar que veiem des de l'institut.
M'agrada molt la meva feina i en el temps lliure és difícil que m'avorreixi, ja que tinc moltes aficions: escoltar música, cantar, ballar, la natura, llegir, internet i, sobretot, ajuntar-me amb els amics!
Estic molt contenta de compartir aquesta aventura digital amb vosaltres. I sé que ens anirà molt bé, ho farem entre tots!
Bona aventura, classe!
Al final de la classe, dediqueu 5 minuts a fer un comentari al final d'aquesta entrada. Expliqueu com us ha anat avui al bloc.
Espero els vostres comentaris!

diumenge, 6 de novembre del 2011

Benvinguda

http://www.flickr.com/photos/tuija/16005267/
Hola a tothom!

Us dono la benvinguda a Llengualàndia, el nostre bloc de llengua catalana. És un espai on aprendrem de manera col·laborativa, que anirà creixent amb les aportacions de tots i totes.
Per començar a treballar al bloc el primer que heu de fer és respondre a la invitació que haureu rebut en el vostre compte de correu de Gmail i us convertireu en autors i autores del bloc!
Avui, per començar, us convido a fer una volta pel bloc i a fer el vostre primer comentari. És molt senzill, llegiu la pàgina Com fer un comentari per saber com es fa i al final d'aquesta entrada cliqueu a Comentaris i escriviu sobre què us sembla això de col·laborar en un bloc.

Espero els vostres comentaris!