dimarts, 20 de desembre del 2011

Bones vacances!

Hola!
Avui és l'última classe abans de les vacances i aprofitarem per anar acabant les feines pendents. Un últim esforç que les vacances comencen demà a la tarda!
Espero i desitjo que gaudiu de les vacances i de les festes nadalenques. Ens retrobem al 2012!


El comentari d'avui és per acomiadar-nos i desitjar-nos bones festes, així que, ja sabeu, espero els vostres comentaris! 

No m'agrada llegir

No m'agrada llegir molt perquè mai m'han obligat a llegir, si he de llegir poca cosa no passa res però quan he de llegir molta cosa m'atabalo.
De petit la meva mare en comprava llibres d'una línia aproximadament i a baix hi havien dibuixos i música.


No m'agrada llegir

No m'agrada llegir perquè m'avorreixo. Llegeixo una mica alguns llibres curts, hi ha alguns llibres que són interessants.


Fora la lectura

La meva opinió és que no m'agrada llegir gens ni mica.
Si he de llegir alguna vegada és per l'institut, que ens fan llegir llibres per fer treballs. I de petit els meus pares a vegades m'obligaven a llegir.

El fantasma de Canterville

Autor: Oscar Wilde
Editorial: Castellnou  
Resum:El fantasma de Canterville és una de les obres més llegides d'Oscar Wilde, i se n'han fet unes quantes adaptacions al cinema. Explica la història d'un fantasma que veu com el seu poder sobre els vius s'esfuma quan s'instal·la a casa seva una família de nord-americans gens supersticiosos. En el fons, la novel·la fa una crítica de la societat anglesa del segle XIX, encarcarada per creences molt antigues, i, també, de la societat nord-americana, que és jove i -segons l'autor- no creu en gaires coses, llevat de l'èxit i dels diners.

diumenge, 18 de desembre del 2011

Què m'agrada llegir!

A mi no m'agrada gens llegir peró si he de llegir llegeixo. M'agraden els còmics, també algunes lectures com per exemple "EL NEN DEL PIJAMA DE RATLLES" que va d'un nen jueu que té un amic que és el fill d'un nazi i tal... I ara vaig a llegir un llibre que es diu: L'autostopista.
També m'agraden les revistes i els diaris.

Kevin G.C.

divendres, 16 de desembre del 2011

M'agrada llegir?

La veritat és que no m'agrada molt la lectura, però si he de llegir llegeixo. Si hagués de triar entre un tipus de llibre i un altre, triaria la lectura de misteri o aventura. Jo em vaig llegir El noi del pijama de ratlles i em va agradar molt.
Eduardo Zambrano 

dimecres, 14 de desembre del 2011

L'autostopista

Jo he escollit el llibre que es diu L'autostopista i l'he escollit perquè m'ha agradat el títol del llibre i també m'han parlat molt bé.  L'autor es diu Roald  Dahl. Aquest conte va d’un home que tot viatjant amb el seu cotxe nou recull un home que fa autoestop. Aquest home diu que té una “feina meravellosa”. Tot viatjant a gran velocitat un policia els fa aturar-se i els hi posa una multa, però resulta que l’autostopista li agafa la llibreta de multes sense que se’n adoni i per aquest motiu el conductor s’adona de que l’home treballa de carterista. I aqui us deixo resumit el conté que vaig a llegir.
Kevin Gonzalez

El gos dels Baskerville

Autor/a: Arthur Conan Doyle.
Resum: En El gos dels Baskerville, Sherlock Holmes aplica el seu pensament lògic i racional per vèncer les supersticions d'una antiga llegenda que atribueix la mort de Sir Charles Baskerville a un gos infernal.
Holmes s'instal·la d'amagat a Baskerville i, mentre el fidel doctor Watson té cura de Sir Henry, l'hereu de la nissaga, va recopilant proves fins que troba el veritable assassí de Sir Charles. Al mateix temps descobreix els seus motius secrets per cometre el crim i, també, per intentar matar el nou senyor de Baskerville.
Llibre: Aquest llibre l'he agafat perquè és fàcil de llegir i és bastant curt.
Enllaç: Pagina web de l'autor
Editorial: Castellnou.
Col·lecció: Kalafat.

El Dr. Jekyll i Mr. Hyde

Autor: Robert Louis Stevenson.

Resum: El Dr. Jekyll i Mr. Hyde narra el perillós experiment científic que un dia decideix fer un prestigiós i honorable metge de Londres, el Dr. Jekyll. Les terribles conseqüències d'aquest experiment són inimaginables. A través dels diferents personatges, el lector descobrirà què va passar realment. En aquesta obra, l'autor planteja la lluita entre el bé i el mal que es dóna en l'ésser humà. Es tracta d'una novel.la sensacionalista i atractiva que mai no ha deixat indiferent ningú.
MotiuAquest llibre l'he agafat perquè és fàcil de llegir i és bastant curt.

Editorial: Biblioteca Hermes.
Col·leccióKalafat

Biografia de l'autor

Quin parell

Autor: Jaume Cela
Editorial: La Galera.
Motiu:  perquè no té moltes pàgines.
Resum:
La senyora Anna, una dona de setanta-nou anys, se sent molt sola des que la seva filla i el seu nét se n'han anat a viure a Oslo (Noruega) perquè el seu gendre ha canviat de feina. Una tarda, mentre ordena les coses del nét, troba uns exemplars de la revista Cavall Fort. Casualment, llegeix a la secció «Connexions» la carta d'un nen de deu anys, en Pau, que té els mateixos gustos que ella, i decideix escriure-li fent veure que és una nena d'una edat similar. L'atzar, però, canvia la trajectòria de la carta i aquesta arriba a mans d'un home gran, el senyor Albert, que també viu sol i que, després de llegir-ne el contingut, decideix contestar-la, fent-se passar per en Pau.
Enllaç: pàgina web de l'autor

Sota l'ull del Ciclop

Autor: Michel Amelin
Editorial: Baula
He escollit aquest llibre perquè és un llibre de misteri i a mi m'agraden els llibres de misteri i a més són interessants.

Resum: Des de la mort per accident dels seus pares, en Iannis està desemparat, I mès quan torna als escenaris del drama amb el seu tutor en Markos. Per què el detesta tant aquest home? Pot tenir aquest odi alguna cosa a veure l'herencia d'en Iannis?
El noi se sent amenaçat esbrinarà que trama el seu tutor abans que sigui massa tard?

Si voleu saber sobre l'autor d'aquest llibre entreu en aquesta pàgina: http://michel.amelin.pagesperso-orange.fr/docs.html

Aventures amb el meu millor enemic

Jo he escollit el llibre ''AVENTURES AMB EL MEU MILLOR ENEMIC'', l'autor que l'ha fet és Max Dann i l'he escollit perquè la portada es veu molt interessant, i la veritat és que també el vaig escollir perquè té poques pàgines i em va agradar molt la portada. Us resumiré una mica la lectura.
Va d'un noi que s'escapa de casa i es vol anar a un altre lloc però perd el tren, passa dues hores tancat en un armari ple de mitjons que fan molta pudor.
Max Dann va néixer a Austràlia i ha viscut també a Grècia. Va començar a escriure de molt jove i ha treballat en coses tan diferents com són pintar samarretes i fer planxes de surf. Aventures amb el meu millor enemic és la primera novela i diu que el va escriure perquè els nens s'oblidessin una estona dels llibres de text i la televisió
Editorial: Cruïlla
Autor: Max Dann
Eduardo Zambrano                                                              

dimarts, 13 de desembre del 2011

Us agrada llegir?

http://www.flickr.com/photos/ostrosky/1070530011/
Hola classe!

Durant aquests dies heu fet la tria del llibre de lectura i esteu preparant les presentacions del vostre llibre per publicar-les al bloc. Alguns segurament ja heu començat la lectura, però... us agrada llegir?
Us proposo que feu una entrada al bloc contestant aquesta pegunta (amb sinceritat, és clar) i explicant el per què de la vostra resposta. Es tracta de compartir les vostres experiències amb la lectura.
Per fer aquesta entrada seguiu els passos que ja coneixeu i afegiu les etiquetes 3C i lectura. Podeu inserir una imatge relacionada amb la lectura i per buscar-la us proposo que visiteu la pàgina web de Flickr, un espai on trobareu moltes imatges amb llicència Creative Commons. Això vol dir que els autors de les fotografies donen el seu permís per a utilitzar-les, sempre que no sigui amb finalitats comercials. Al peu de la imatge, afegiu una llegenda amb l'adreça web de Flickr on es troba, ja que és una manera de citar l'autor.
Bona feina!
Al final de la classe, feu un comentari en aquesta entrada explicant com us ha anat avui a Llengualàndia. Espero els vostres comentaris!

dimecres, 7 de desembre del 2011

Internet

M'agrada Internet perquè ets pots comunicar amb moltes persones, veure molta informació i buscar si tens un dubte d'alguna cosaa més de totes les xarxes socials: el Facebook, Twiter, Tuenti, etc. i els buscadors, però el més conegut es Google perquè és el més facil i Wikipedia que serveix per si tens un dubte d'alguna cosa doncs el busques.


La televisió

La televisió és un mitjà de comunicació bastant entretingut amb els programes i sèries.
El meu programa favorit és MTV Tuning . El que fan es agafar un cotxe en males condicions mitjançant un concurs i se l'emporten a un taller per tunejar-lo.



 

Televisió

M'agrada la televisió perquè fan molts programes: d'esports, pel·lícules, noticies, futbol... i més coses!

divendres, 2 de desembre del 2011

Mitjà de comunicació: Internet

El meu mitjà de comunicació preferit és Internet perquè em puc expressar millor i així llegeixes una mica.
També pots buscar informació, parlar amb els teus amics, veure el periòdic, etc.



Mitjans de comunicació: Televisió

La televisió és la meva comunicació preferida, perquè no fa falta llegir molt, només he de prestar atenció al que diuen en la noticia.

El que més m'agrada veure en la televisió és el futbol .M'agrada anar amb els amics a veure el futbol i estar tots junts, perquè hi ha competència. Alguns són del Barça i altres del Madrid i quan marca el Madrid m'agrada fer-los rabiar.