dimecres, 22 de febrer del 2012

Parlem del còmic?

Hola a tots!
Els alumnes de 2D estan realitzant un projecte de còmic i avui hem rebut la visita de l'Òscar Julve, que ens ha vingut a explicar com és la seva feina d'il.lustrador i així hem pogut conèixer una mica més de prop aquest ofici.
Suposo que estareu d'acord amb mi si us dic que se m'ha fet molt curt! M'ha resultat molt interessant escoltar-lo i m'ha agradat molt veure algunes de les seves propostes i els processos de treball que ens ha mostrat. Gràcies, Òscar, per compartir aquesta estona amb nosaltres.
Aquí us deixo uns enllaços per si voleu conèixer més a fons el treball que està fent:
Espero que hàgiu pres bona nota i us proposo que comenteu què us ha semblat la xerrada i quines coses heu descobert que us hagin sorprès o interessat.



Created with flickr slideshow.

12 comentaris:

pedro garci ha dit...

Hola
A mi em sembla una bona idea perquè estem fent el tema del còmic i així podem aprendre una mica més i tindre més idees .
Adéu

Rubén González Arias ha dit...

Hola, em dic Rubén González Arias.
La xerrada de l'Oscar Julve m'ha agradat molt.
Les pàgines de l'Oscar Julve van ser impressionants. Li dono les gràcies a l'Oscar Julve per la xerrada.

pedro garci ha dit...

Hola
A mi em sembla una bona idea perquè estem fent el tema del còmic i així podem aprendre una mica més i tindre més idees .
Adéu

Robert Aguilera ha dit...

M`ha agradat molt la visita del Oscar Julve perquè tenia moltes imatges molt ben dibuixades

Montse Salvador ha dit...

Hola, ahir va vindre l'Oscar, em va fer molta gràcia, era molt simpàtic, em va impressionar perquè pensava que era tot a ordinador i vaig veure que aquest home els còmics la majoria els fa a mà en definitiva m'ha agradat ¡MOLT!

Fins després.

jocabet almonte ha dit...

Hola m'ha agradat molt la xerrada, estava molt interessant. A mi m'han interessat molt els dibuixos, estaven molt bonics i ben fets encara que em vaig quedar amb les ganes d'escoltar més perquè estava molt interessant. Gràcies Òscar per compartir l'estona amb nosaltres.

Jordi Gimeno ha dit...

Hola
A mi amb va agradar molt i molt, m'ho vaig passar molt bé.
La xerrada de l'Oscar Julve va ser molt interessant, els seus dibuixos eren molt bonics i els seus còmics també i el seu llibre ha de ser molt divertit el de Jo, Elvis Riboldi, que ha de ser molt interessant.

Va ser una xerrada que m'ha agradat i divertit, també els seus còmics i els seus dibuixos eren impressionants.
L'Oscar Julve s'ho "curra" molt.

"I gràcies a ell podrem fer els còmics igual que ell "

Moltes gràcies Oscar. Fins una altra.

Adéu

Rubén Martín ha dit...

Hola, sóc el Rubén Martin ¡
M'ha agradat molt perquè és un dibuixant molt bo. M'agraden els seus còmics perquè podem aprendre com fer un còmic molt bo.
Fins una altra. Adéu.

maria ha dit...

Hola,
La visita de ahir amb l'Òscar Julve, em va agradar molt, vaig veure com treballa amb els dibuixos. Vaig aprendre que no has de tindre presa en acabar un treball, i els dibuixos em van encantar. Es nota que s´ho "curra" i té molta paciència a l'hora de treballar. M´ha interessat molt aquest tema. Li dono les gràcies per haver vingut.

mamadu ha dit...

Jo no vaig poder assitir pero ja em faig una idea.Crec que m'hagues agradat.

victorluque97 ha dit...

Hola
Gràcies per la teva visita hem va agradar Molt i m'ho vaig passar Molt be, el que hem va sorprèndre mes És quan vas dir que et Sabies Tots els Personatges dels còmics, gràcies per tot.
Adéu oscar!.

AlexMartos2D ha dit...

Hola

Jo no vaig anar a classe aquell día, però m'hagués agradat molt.

Adéu.

Publica un comentari a l'entrada