dimarts, 5 de juny del 2012

Bàsquet, Scrabble i tu

Hola classe!
El dilluns passat els alumnes de 3C vau rebre la visita dels autors de la novel·la "Bàsquet, Scrabble i tu", la Silvia Soler i en Ferran Muñoz, mare i fill, i vau tenir l'oportunitat de conversar amb ells entorn a la seva experiència d'escriure una novel·la junts.
Va ser una trobada distesa i agradable, on la Silvia i en Ferran es van mostrar molt propers i van compartir amb nosaltres vivències i curiositats sobre com van escriure la novel·la, satisfent el nostre interès. Des d'aquí els ho agraïm!



Avui us proposo que feu un comentari on expliqueu les vostres impressions de la trobada, alguna cosa que us hagi cridat l'atenció, si us han vingut ganes de llegir el llibre a aquells que encara no ho heu fet i, en definitiva, si us va agradar l'experiència.
Espero els vostres comentaris!



5 comentaris:

Edu Zambrano ha dit...

Em va agradar molt la visita de l'Silvia i el Ferran, me va impressionat tot el que ens van explicar, i que ems van respondre totes les preguntes que havien preparat.

Javi Gallardo ha dit...

Va estar entretinguda la visita de la Silvia i el seu fill Ferran, perquè els vaig veure que estaven a gust parlant sobre el llibre.

Kevin Rodriguez ha dit...

La visita de la Sílvia i el seu fill Ferran va estar entretinguda, no em vaig assabentar del tot perquè no he llegit el llibre, però vaig participar.

Joel Iglesias ha dit...

Va estar entretinguda la visita que va estar amb la Sílvia i el Ferran parlant sobre el llibre.
També explicaven algunes coses de la seva vida.

gurpreet ha dit...

La visita de Sílvia i Ferran em va agradar molt perquè parlaven molt bé el català i em servia per aprendre.

Publica un comentari a l'entrada