dimarts, 31 de gener del 2012

Benvinguda a nous alumnes

http://www.flickr.com/photos/tuija/16005267/
Hola classe de 2D!

Benvinguts i benvingudes a Llengualàndia, el nostre bloc de llengua catalana. És un espai compartit amb els alumnes de 3C on aprendrem de manera col·laborativa. Espero que us agradi!
Per començar a treballar al bloc el primer que heu de fer és respondre a la invitació que haureu rebut en el vostre compte de correu de Gmail i us convertireu en autors i autores del bloc!
Avui, per començar, us convido a fer una volta pel bloc i a fer el vostre primer comentari. És molt senzill, llegiu la pàgina Com fer un comentari per saber com es fa i al final d'aquesta entrada cliqueu a Comentaris i escriviu sobre què us sembla això de col·laborar en un bloc amb altres companys de l'institut.

Espero els vostres comentaris!

dilluns, 23 de gener del 2012

Participem a la Viquilletra!

Hola a tothom!

Tornem de nou al bloc amb una novetat important. Ens hem inscrit a la Viquilletra, un projecte col·laboratiu  adreçat a l'alumnat de segon cicle d’ESO i de 1r de batxillerat, per treballar la llengua i literatura catalana amb col·laboració amb estudiants d’altres centres educatius catalans. En aquest projecte compartirem les nostres lectures de manera creativa i podreu optar als premis als millors projectes realitzats pels alumnes.
Penso que és una excel·lent oportunitat d'acostar-nos a la lectura amb més ganes i, sobretot, de poder aprendre uns d'altres, aportant cadascú el millor de sí mateix.
Durant tot el procés anirem fent un seguiment des d'aquest bloc. I avui, per començar, podeu comentar què us sembla la idea de participar en la Viquilletra i què penseu que us pot aportar. Espero els vostres comentaris!


dimecres, 11 de gener del 2012

vacances de nadal


Las meves vacances


                                                    Maickel,Galan.   2012

Vacances de Nadal



Gurpreet Singh

Vacances de neu


Kevin Rodriguez

Vacances bomba!


Javier Gallardo

M'agrada la lectura?

A mi m'agrada llegir però solament coses interessants per a mi i que m'agraden com per exemple de misteri, d'astronomia, aventures...
També m'agraden els llibres amb imatges.
També amb paraules grans.



diumenge, 8 de gener del 2012

Hola de nou!

Hola a tothom!
Ens retrobem després de les vacances. Espero que us hagin anat molt bé!
Avui les compartirem una mica amb l'activitat que us proposo fer.
Es tracta de que feu un llistat de les paraules que us venen al cap quan penseu en aquests dies de vacances. Anoteu-les en una nova entrada al bloc (unes 20 estaria bé).
Quan tingueu la llista feta, visiteu la pàgina web de Tagxedo, un programa que genera núvols de paraules artístics que després es poden compartir a Internet.
Un cop el núvol estigui acabat, deseu-lo com a imatge al vostre ordinador. Després la inseriu en la vostra entrada  i podreu publicar el vostre núvol al bloc.
Aquí us deixo el meu:

Al final de la classe espero els vostres comentaris!